STC

De vrijheid van de vrachtwagen, het uitzicht vanuit de treincabine? Als het besturen van een groot voertuig jou aanspreekt, dan ben je op de juiste plek in de wereld van transport en vervoer. Je houdt contact met je team op kantoor en zij vertrouwen op jou om mensen of goederen veilig naar hun bestemming te brengen.

Bekijk je toekomst!
De vrijheid op de vrachtwagen

De vrijheid op de vrachtwagen

Het vrachtvervoer in Nederland is onmisbaar. Het laatste stuk tot aan de bestemming gaat vrijwel altijd met vrachtverkeer. Of het nu materialen zijn voor de bouw, etenswaren voor de supermarkt of de meubels die in de winkel zijn gekocht.

Onze studenten die rijden, kiezen daar vaak voor vanwege de vrijheid en de zelfstandigheid. Of vanwege het machtige gevoel om zo’n enorme wagen door het verkeer te loodsen. Het is verantwoordelijk werk waarbij je goed moet letten op je medeweggebruikers, maar ook moet zorgen voor het veilig en onbeschadigd bezorgen van je lading.

Bekijk de opleiding vrachtwagenchauffeur

 

Aan het stuur op het spoor

Aan het stuur op het spoor

Machinist zijn op een trein is voor velen een droom. Voor veel mensen is de trein het belangrijkste vervoermiddel om op hun werk of opleiding te komen. Daarnaast leent de trein zich goed voor een stedentrip, een dagje naar het strand of voor een veilig avondje uit.

Als machinist heb je de taak die mensen tijdig en veilig te brengen naar hun station van bestemming. Je houdt vanuit je cabine contact met je team, terwijl het steeds veranderende landschap  aan je voorbij trekt. De railsimulator op school is leuk, maar in het echt is het nog veel mooier.

Bekijk de video over de opleiding treinmachinist
Bekijk de opleiding treinmachinist (bol)
Bekijk de opleiding treinmachinist (bol-bbl)

Het overzicht bewaren op kantoor

Het overzicht bewaren op kantoor

Tientallen vrachtwagens zijn elke dag onderweg en er gebeurt altijd wel wat. Een pechgeval, een file, de kans een extra lading mee te nemen onderweg.

Op kantoor houd je het overzicht, sta je in contact met de mensen op de weg. Je helpt ze om de planning te halen en zorgt dat er ook geld wordt verdiend. Samen draag je er iedere dag weer zorg voor dat alle vracht is afgeleverd en alle chauffeurs veilig thuis, of op een slaapplaats zijn.

Bekijk de opleiding Specialist transport en logistiek (bol
Bekijk de opleiding Specialist transport en logistiek (bbl)

Kom kennis maken

Kom kennis maken

Wil je erachter komen of de opleiding van jouw keuze ook écht bij jou past?

Kom naar