STC

Voor bedrijven

Als praktijkgerichte vakinstelling werkt STC al ruim 30 jaar nauw samen met veel van de bedrijven uit de sectoren waarvoor we opleiden. Via stages, het op-, om- of bijscholen van vakmensen en door gezamenlijk te werken aan innovaties. We gaan graag partnerships met u aan!

Word een erkend leerbedrijf

STC mbo opleiding logistiek

Informatie over stageplaatsen of werkplekken

Onze leerlingen en studenten zijn straks misschien wel uw werknemers. Wij laten ze daarom graag kennismaken met het bedrijfsleven. Zo weten ze precies wat er van hen wordt verwacht. Jouw organisatie heeft er tegelijkertijd een paar extra helpende handen bij.

Word een erkend leerbedrijf
Je wilt graag een stagiair(e) opleiden. Dat zien wij natuurlijk graag. Daarvoor is het nodig jouw organisatie te registreren als erkend leerbedrijf. Dat kan via de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Zij helpen met alle vragen. Ook zorgen ze dat jouw bedrijf op de online stagemarkt komt te staan.

Meld je aan als leerbedrijf
 
Stage of werkplek aanbieden
Ben je al een erkend leerbedrijf en gericht op zoek naar een stagiair(e) van een bepaalde opleiding? Laat het ons weten. Neem contact op met Richard Kraaijeveld

Recht op vergoeding?
De overheid is erg blij met bedrijven die stageplaatsen aanbieden. Daarom hebben stagebedrijven soms recht op een vergoeding. De overheid betaalt dan mee aan de kosten voor begeleiding. De vergoeding geldt voor deze stagiairs:

  • vmbo-leerlingen die een leer-werktraject volgen
  • mbo-studenten die deelnemen aan een beroepsbegeleidende leerweg (bbl)

Vraag een vergoeding aan
 

STC next  - investeren in ontwikkeling

Investeren in ontwikkeling

STC next helpt bedrijven en professionals om hun kennis en vaardigheden up to date te houden of uit te breiden.

Uw medewerkers op- of bijscholen?
Cursussen, trainingen en opleidingen voor volwassenen, op alle niveaus. Onderscheidend in kwaliteit, met ervaren vakdocenten die uw werkomgeving kennen. Praktijksimulatie met hightech faciliteiten. Wij denken graag mee over passende scholing in uw werkveld.

Zelf investeren in je eigen ontwikkeling?
We helpen je bij een leven lang leren in de (haven)logistiek, transport, scheepvaart of procesindustrie. Met korte cursussen op mbo, hbo of hbo+ niveau. Zoekt je een nieuwe invulling van je loopbaan? Of wil je een stap maken in je huidige werk? Onze specialisten weten welke opleiding of cursus past bij jouw vraag.

Bekijk het complete aanbod van STC next

STC locatie Anthony Fokkerwerg - Samenwerken aan innovatie

Samenwerken aan innovatie

Als STC willen we betrokken zijn bij de ontwikkeling van ons werkveld. Daartoe werken we samen met bedrijven, sectorvertegenwoordigers, overheden en andere onderwijsinstellingen. Dat doen we in allerlei samenwerkingsvormen en projecten.

We onderzoeken bijvoorbeeld vanuit onze logistiekopleidingen in Sharehouse samen met TNO en bedrijfsleven hoe mens en technologie in warehouses het best samengaan. Via ons practoraat in Brielle doen we mee aan de Groene Chemie Campus. En bij de bouw van ons hypermoderne opleidingsschip Ab Initio werken we zowel in de ontwikkelfase, maar straks ook via onderzoek, samen met veel verschillende instanties. 

Wil je meer weten of heb je zelf ideeën voor innovatie? Neem contact op met ons op.