STC

Allround operationeel technicus - elektrotechniek plus (niveau 4) – bol-bbl

In het kort

Kies je voor de mbo-opleiding Allround operational technicus / elektrotechniek plus, dan kies je voor een betaalde niveau 4-opleiding. En al na twee jaar ga je aan de slag bij een werkgever in de industrie, tegen een volledig salaris. Daarnaast biedt dit traject persoonlijke begeleiding door een coach, baangarantie én een spaarpotje voor je rijbewijs of scooter. Dit opleidingstraject is een samenwerking tussen onderwijsinstellingen en bedrijven uit de sector.

Opleidingsniveau: mbo-niveau 4
Leerweg: bol-bbl
Duur: 4 jaar
Start: 26 augustus 2024
Wereld: Procestechniek & onderhoud
Locatie(s): Brielle
Over de opleiding: In het eerste en tweede jaar ga je vijf dagen per week naar school. Het derde en vierde jaar werk je vier dagen per week bij een leerwerkbedrijf in de sector en kom je een dag naar school.

Over de opleiding

Als elektrotechnicus ligt de wereld aan je voeten, jij weet straks alles over elektrische circuits, installaties, meettechnieken en digitale technologieën. Daarnaast heb je inzicht in veiligheidsvoorschriften en regelgeving.

Elektrotechniek speelt een cruciale rol in ons dagelijks leven; van verlichting van onze huizen en het aandrijven van apparaten tot het faciliteren van complexe industriële processen. Elektrotechnici zijn onmisbaar in de wereld van nu en de toekomst.

Om deze opleiding te kunnen volgen heb je minimaal nodig: een diploma kaderberoepsgerichte leerweg (vmbo), een overgangsbewijs van havo / vwo 3 naar 4, of een mbo-diploma niveau 2 of 3.

Volg je het Elektrotechniek plus-traject, dan worden lesgeld en kosten zoals boekengeld betaald. Op de site van Elektrotechniek Plus vind je meer informatie.

Praktische informatie

Elektrotechniek plus is een 4-jarige mbo-4-opleiding, gericht op werken in de industrie bij toonaangevende bedrijven. De opleiding wordt volledig betaald. Inclusief boekengeld. De eerste twee jaar ga je naar een school bij jou in de buurt (bol). De bedrijven zorgen deze twee jaar voor veel afwisseling tussen theorie en leren in de praktijk. In het derde en vierde jaar ga je aan het werk bij één van de bedrijven en ga je nog één dag in de week naar school (bbl).

Stage- en werkplekken regelen wij voor je. Tijdens de opleiding word je begeleid door jouw coach. Vanaf het derde jaar verdien je een fulltime salaris en na de opleiding is een goedbetaalde baan bij één van de bedrijven gegarandeerd. Dat is pas het begin. Hoe jij je verder wilt ontwikkelen, is aan jou. Kansen en doorgroeimogelijkheden genoeg.

Voor deze opleiding is nog geen studiegids beschikbaar. Heb je vragen, neem contact op met ons servicecentrum

Ja, ik meld me aan voor deze opleiding

Startdatum Locatie
26 augustus 2024 Brielle Aanmelden

Vragen? Neem gerust contact op