overige opleidingen & cursussen

Training & Consultancy

STC staat als verticale vakinstelling voor een leven lang persoonlijke groei. Vanuit STC Training en Consultancy (T&C) bieden wij cursussen, trainingen en opleidingen voor volwassenen op alle niveaus. Onderscheidend in kwaliteit, met ervaren vakdocenten die bekend zijn met de werkomgeving. We beschikken over high-tech faciliteiten voor praktijksimulatie op allerlei gebied.

We werken voor (HRM afdelingen van) bedrijven maar ook voor individuele vakmensen die verder willen groeien. Vaak zijn trainingen ook onderdeel van een adviestraject over bijvoorbeeld kwaliteitsverbetering of innovatie. Ga naar de website van STC T&C voor gedetailleerde informatie

Naar Training & Consultancy

MLU Maritieme Techniek / Scheepsbouwkunde

De Maritime & Logistics University of applied sciences (MLU-OAS) is een gespecialiseerd opleidingsinstituut opgericht door STC. MLU-OAS biedt in Rotterdam een flexibel Nederlandstalig hbo-deeltijdprogramma Maritieme Techniek / Scheepsbouwkunde. Het is ook mogelijk om een of meer leerlijnen of losse modules te volgen. De programma’s zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en brancheorganisaties Netherlands Maritime TechnologyIROHISWA en de Vereniging van Waterbouwers.

Naar MLU