STC

Voor decanen en mentoren

Als decaan en/of mentor speel je een belangrijke rol in het keuzeproces van jouw leerlingen. Wij ondersteunen je graag bij de studiekeuze voor leerlingen door de mogelijkheden van onze mbo-opleidingen te laten zien. Dit doen we op verschillende manieren die we graag hier aan je presenteren. Toegankelijke informatie, persoonlijk contact en gerichte kennismakingen staan hierin centraal. Ook als je een andere rol hebt in het studiekeuzetraject van jongeren, komen we graag met jou in contact. 

Nieuwsbrief voor decanen en mentoren

Drie tot vier keer per jaar versturen wij ons decanennieuws. Wil je op de hoogte blijven over open dagen, opleidingen en activiteiten om jouw leerlingen bij de studiekeuze te begeleiden? 

Meld je aan voor het Decanennieuws

Decanendag

Reserveert u alvast donderdag 13 februari 2025 in uw agenda, dan houden wij onze jaarlijkse decanendag. Die vindt dit keer plaats op onze locatie Lloydstraat 300, Rotterdam.

Wilt u op de hoogte blijven van de decanendag en ander nieuws? 

.

Persoonlijk kennismaken

Wij komen graag persoonlijk kennismaken op jouw school. Onze relatiemanagers bespreken hoe we samen de beste ondersteuning bij studiekeuze voor leerlingen kunnen verzorgen.

Interesse? Neem contact op met onze voorlichter.

Gastles of scholingsmarkt

Onze voorlichters bezoeken ook graag jouw school voor een gastles of tijdens een scholingsmarkt. Vraag naar de mogelijkheden op of meld de scholingsmarkt aan via voorlichting@stc-r.nl.

Rondleidingen

Het hele schooljaar worden op verschillende STC-locaties mbo-rondleidingen verzorgd. Leerlingen en hun ouders zijn van harte welkom.

Actuele overzicht van de rondleidingen en aanmelden voor deelname.

Online voorlichting

Informatie over onze mbo-opleidingen is ook vanuit huis te volgen. Wel zo praktisch voor (de ouders/verzorgers van) jouw leerlingen.

Het actuele overzicht van online voorlichtingen

STC-opleidingsinformatie aanvragen

Is er een plek om de STC-opleidingsinformatie te delen op jouw school? Of wil je wat informatie hebben klaarliggen voor leerlingen? Wij sturen graag informatie toe. Je kan kiezen uit de opleidingsbrochure, de algemene mbo-flyer van het STC, open dagen flyers of een poster met de STC-open dagen om in de school te hangen.

Geef aan onze voorlichter door wat je wilt ontvangen en het pakket wordt spoedig bezorgd.
Of download de digitale brochure 

Brochure STC Machtig Mooie mbo-opleidingen

Mbo open dagen

Op verschillende momenten staan open dagen op onze mbo-schoollocaties gepland. Een mooi moment voor leerlingen om met ouders, verzorgers of ander gezelschap onze school te bezoeken en de opleidingen beter te leren kennen.

Bekijk alle open dagen

Vragen

Neem contact op:

voorlichting@stc-r.nl
of 088 - 318 6481