Logistiek supervisor (mbo/hbo) sprintklas - bol

Kom langs op de open dag!

Maandag 04 juli

In het kort

Als logistiek supervisor beheer en bewaak je het logistieke proces. Dankzij jou zijn goederen op het juiste moment op de juiste plek. Klantgerichtheid, procesmatig werken en denken in oplossingen horen bij dit beroep. Je maakt personeelsplanningen en je zorgt dat voorraden op peil zijn. 

Weet jij nu al dat je na je mbo-opleiding een hbo-studie wil volgen? Naast de reguliere opleiding Logistiek supervisor kun je vanaf september (schooljaar ‘22/’23) versneld je logistieke hbo-diploma halen via de (internationale) Logistiek supervisor-sprintklas (bij voldoende aanmeldingen).

Opleidingsniveau: mbo-niveau 4/hbo
Leerweg: bol
Duur: 3 jaar mbo en 3 jaar hbo
Start: 22 augustus 2022
Interessegebied: Logistiek
Locatie(s): Lloydstraat – Rotterdam
Over de opleiding: In deze sprintklas kun je versneld je logistieke hbo-diploma halen.

Over de opleiding

Je bent extra gemotiveerd en ambitieus en je weet nu al bijna zeker dat je na het mbo naar het hbo wil. Tijdens deze opleiding is er veel aandacht voor hbo-vaardigheden. Dit maakt de overstap naar het hbo makkelijker.

Binnen deze opleiding is er extra aandacht voor het internationale karakter van de logistiek. Zo worden sommige lessen in het Engels gegeven, kun je stage lopen in het buitenland of op een internationale excursie gaan.

Na drie jaar haal je je mbo-niveau 4 diploma voor Logistiek supervisor. De opleiding heeft een gedeeltelijke integratie mbo/hbo. Op deze manier kun je je logistieke hbo-opleiding versnellen.

Heb je interesse? Stuur dan de ontvangen bevestigingsmail van inschrijving door naar servicecentrum-wh@stc-r.nl. Vertel in je motivatie waarom jij graag aan deze sprintklas wil deelnemen.

Op basis van een persoonlijk intakegesprek en een AMN Talentenscan bepaalt de opleiding in juni of je in aanmerking komt voor deze sprintklas.

Heb je je hbo-diploma op zak? Dan kun je een mooie toekomst zien als Logistiek supervisor. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag binnen een distributiecentrum, een logistiek dienstverlener, een ziekenhuis, een commerciële import- of exportafdeling of bij Defensie.

Om deze opleiding te kunnen volgen heb je minimaal nodig: een vmbo tl-diploma of overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4. Daarnaast vragen we je om een AMN-talentenscan in te vullen.

Natuurlijk wil je ook graag weten of je makkelijk een stageplek kunt vinden en of je snel een baan vindt.

Bekijk de opleiding in cijfers

Er is ontzettend veel vraag naar personeel in de logistiek. Met deze opleiding is de kans op een baan met een goed salaris zeer groot en ga je een goede toekomst tegemoet!

Als je je aanmeldt voor deze opleiding, houd dan rekening met school- en andere kosten. 

Bekijk een overzicht van de kosten van deze opleiding


 

Praktische informatie

Ja, ik meld me aan voor deze opleiding

Startdatum Locatie
22 augustus 2022 Lloydstraat – Rotterdam Aanmelden

Vragen? Neem gerust contact op

Kom langs om kennis te maken

STC live - mbo - 4 juli maandag
4 jul.

STC live - mbo - 4 juli

Elke eerste en derde maandag van de maand helpen onze voorlichters je met al je vragen over onze...

Meer informatie
Rondleiding mbo 5 juli - locatie Waalhaven dinsdag
5 jul.

Rondleiding mbo 5 juli - locatie Waalhaven

Kom een kijkje nemen op de locatie Waalhaven van het STC mbo college. Dit is de locatie voor een...

Meer informatie