STC hbo

Om in Rotterdam de beste hbo-opleidingen voor scheepvaart, scheepsbouw, havens en logistiek aan te bieden, hebben STC Group en Hogeschool Rotterdam het Rotterdam Mainport Institute (RMI) opgericht. Het RMI biedt vier ijzersterke opleidingen aan. De opleidingen vinden plaats op de locaties van STC met unieke hightech praktijksimulatie faciliteiten. Docenten zijn deels afkomstig van STC en deels van Hogeschool Rotterdam.

Het diploma wordt verstrekt door de hogeschool en ook de aanmelding en inschrijving doe je daar. Vanuit onderstaande opleidingsinformatie kun je doorklikken naar de juiste pagina bij de hogeschool. 

voltijd
Maritiem officier

De maritieme opleiding voor avonturiers met zeebenen. Wie hbo Maritiem Officier afrondt, gaat de hele wereld over.

Ga naar deze opleiding
voltijd
Maritieme techniek

Een schip van 400 meter laten drijven: welkom in de wereld van Maritieme Techniek. Je kunt aan de slag in de Nederlandse maritieme sector, die behoort tot de wereldtop.

Ga naar deze opleiding
voltijd
Logistics Engineering

Alles draait om transport logistiek. Hoe die logistiek er in de toekomst uitziet? Dat bepaal jij. De wereld staat te springen om hoogopgeleide logistiek engineers.

Ga naar deze opleiding
voltijd & deeltijd
Chemische Technologie

Van grijs naar groen: dé hbo-opleiding die draait om duurzaamheid. Tijdens deze opleiding ontwikkel jij je tot chemisch technoloog.

Ga naar deze opleiding