Infomarkt
Werken & leren in de haven

Ontdek jouw baan en bbl-opleiding op 15 december!

Wil je aan de slag in de haven en daarnaast je mbo-diploma halen? Kom dan naar de Infomarkt werken & leren in de haven. Op 15 december van 16.00 tot 20.00 uur op de STC-locatie aan de Waalhaven. Jouw kans om te ontdekken of een baan in de haven en een mbo-opleiding bij jou past!

Bekijk de video Werken in de haven

Wat kan ik verwachten?

Op deze infomarkt kom je in contact met meer dan 25 bedrijven in en om de haven. Zij gaan graag met jou in gesprek over de uitdagende banen die zij voor jou in petto hebben. Je krijgt onder andere antwoord op de vragen:

  • Hoe combineer je een baan met een mbo-opleiding?
  • Bij welke bedrijven kan ik allemaal terecht en wat doen zij precies?

Docenten van het STC vertellen je alles over de bbl-opleidingen havenlogistiek of havenoperaties. Eén van deze mbo-opleidingen volg je dan 1 dag per week naast je betaalde baan. 

Wat kan ik verwachten?

Handen uit de mouwen aan de kade

Vanaf de kade wordt de lading aan boord gebracht. Op de juiste plek en op het juiste schip, zodat het veilig kan varen. En onderweg eenvoudig weer gelost kan worden op de verschillende havens. 

Je bedient bijvoorbeeld de kraan, de heftruck, terminal trekker, laadschop of de container carrier. Of je zorgt dat de lading op het schip goed vast wordt gezet. Stoer en uitdagend werk dat om verantwoordelijkheid vraagt. De bemanning van het schip vertrouwt op jou voor een veilige en voorspoedige reis.

Handen uit de mouwen aan de kade

Op kantoor de planning fixen

De Rotterdamse haven is een knooppunt van internationale handel. Goederen van over de hele wereld gaan vanaf de haven door op reis in heel Europa. Andere goederen verlaten de haven op weg naar verre bestemmingen. Wie zorgt ervoor dat er plek is op het schip voor die spullen, dat ze op de juiste plek terecht komen en dat er geld aan het transport wordt verdiend?

Dat zijn de mensen van de havenlogistiek. Vanuit je kantoor in de haven of in de stad sluit je contracten, regel je ligplaatsen en zorg je dat de schepen geladen en gelost worden. Doordat je alle papieren op orde hebt komt alles ook op de goede plek terecht.

Op kantoor de planning fixen

Kom naar de infomarkt!

Wil je deze kans niet missen? Laat dan weten dat je komt door je hier aan te melden. Deelname is kosteloos. 

 

Kom naar de infomarkt!
  • Werken en leren met meteen een goed salaris!
  • Goede doorgroeimogelijkheden
  • Veel uitdagende banen
  • Handen uit de mouwen aan de kade
  • Op kantoor de planning fixen