STC

Smart Vision Experience 2024: Uncrewed and Autonomous Intelligent Systems in Ports bij STC

03 oktober 2024

Smart Vision Experience 2024: Uncrewed and Autonomous Intelligent Systems in Ports bij STC

Rotterdam, 3 oktober 2024 – STC en DronePort Rotterdam organiseerden de Smart Vision Experience 2024 in Rotterdam. Dit jaar, gemodereerd door Victoria Koblenko, stond het evenement in het teken van "Uncrewed and Autonomous Intelligent Systems in Ports".

Tijdens het evenement werden diverse inzichtelijke paneldiscussies gehouden, waaronder onderwerpen als Drone-toepassingen in de Haven en De Magie van Autonome Systemen. Leiders uit de industrie bespraken de impact van baanbrekende technologieën op efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid in de wereldhandel. Daarnaast werden er interactieve workshops aangeboden die een breed scala aan onderwerpen behandelden, zoals:

  • Het benutten van technologie in het onderwijs
  • Het ontwikkelen van micro-credentials voor opkomende technologieën
  • Het revolutioneren van digitale integriteit met onbemande robotica
  • Het verkennen van diversiteit in autonome technologieën
  • Het ontwerpen van vliegende auto’s
  • Het opleiden van toekomstige drone- en autonome systeemoperators

De Smart Vision Experience 2024 bood een unieke gelegenheid voor professionals, innovators en studenten om samen te komen en de toekomst van de maritieme technologie te verkennen. Dit evenement vormde een platform voor kennisuitwisseling en samenwerking, essentieel voor de verdere ontwikkeling van onbemande en autonome systemen in de havensector.