STC

Eén sterk merk, één STC

14 december 2023

STC onthult nieuwe merkstrategie: één sterk merk, één STC

Rotterdam, 14 december 2023 – STC (Scheepvaart en Transport College) staat vanaf vandaag bekend als dé opleider in en om de haven voor iedereen. Dit is waar het STC-merk voor staat, en dit wordt vanaf vandaag gecommuniceerd in alle uitingen.

STC stapt over van verschillende merknamen (zoals STC vmbo college, STC mbo college) naar één krachtig merk. Dit benadrukt de toewijding aan vereenvoudiging en versterking van de merkidentiteit. Alle onderwijsactiviteiten van STC worden nu onder één uniforme merknaam en identiteit gepresenteerd, en de term 'STC Group' wordt niet langer gebruikt.

Waarom deze verandering?

De reden is enerzijds herkenbaarheid, door te kiezen voor één krachtig merk vergroot STC de herkenbaarheid bij haar diverse doelgroepen, waaronder leerlingen, studenten en professionals in en om de haven. En anderzijds hoopt de organisatie daarmee verwarring te minimaliseren. Studiekiezers en stakeholders hebben nu immers niet meer te maken met verschillende merknamen of submerken binnen STC.

Petra van Lange, lid College van Bestuur STC, is blij met de nieuwe koers. “We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons in staat stelt om nog krachtiger en eenduidiger naar buiten te treden. Het versterkt onze positie als dé opleider in en om de haven en onderstreept onze toewijding aan de gemeenschappelijke identiteit van STC.”

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Ouwens Nagell, persvoorlichter en communicatieadviseur. Esther is per e-mail bereikbaar via 06 22 47 48 06 of e.g.t.ouwens.nagell@stc-r.nl.

Ook interessant

18 juni 2024

STC genomineerd voor Nederlandse Onderwijspremie 2024

STC is genomineerd voor de prestigieuze Nederlandse Onderwijspremie voor mbo en hbo 2024. Het project ‘TEAMS’ voor maritieme ondernemers van de toekomst is geselecteerd als een van de kanshebbers. De nominaties zijn gisteren officieel bekendgemaakt via de website en het LinkedIn-kanaal van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO): NRO Nieuws en LinkedIn NRO.

Lees meer