STC

Uitbreiding mbo-opleidingsaanbod aan de Lloydstraat

10 januari 2024

Uitbreiding mbo-opleidingsaanbod aan de Lloydstraat

Dit jaar kan een vijftal extra (bestaande) mbo-opleidingen ook gevolgd worden aan de Lloydstraat 300 in Rotterdam. Deze opleidingen waren tot nu toe uitsluitend te volgen op de locaties Waalhaven en Brielle.

Het gaat om de opleidingen air cargo specialist, medewerker operationele techniek, specialist internationale havenlogistiek, allround operationeel technicus en operationeel technicus.

De opleidingen starten na de zomervakantie. De opleiding operationeel technicus kan zelfs ook al vanaf eind januari 2024 gevolgd worden. Dit extra startmoment is vooral interessant voor jongeren die eerder een beroepsopleiding kozen die bij nader inzien minder goed bleek te passen. Maar bijvoorbeeld ook voor havoleerlingen die de switch naar het mbo willen maken. Een startmoment na de jaarwisseling blijkt uitstekend te passen bij de behoefte van deze groep.

Ook interessant

18 juni 2024

STC genomineerd voor Nederlandse Onderwijspremie 2024

STC is genomineerd voor de prestigieuze Nederlandse Onderwijspremie voor mbo en hbo 2024. Het project ‘TEAMS’ voor maritieme ondernemers van de toekomst is geselecteerd als een van de kanshebbers. De nominaties zijn gisteren officieel bekendgemaakt via de website en het LinkedIn-kanaal van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO): NRO Nieuws en LinkedIn NRO.

Lees meer