Logistiek medewerker (niveau 2) - bbl

Kom langs op de open dag!

Maandag 04 juli

In het kort

Jij, als logistiek medewerker, weet als geen ander hoe de juiste goederen van de opslagplaats in de vrachtwagen komen en andersom. Ook zet je goederen klaar en worden ze op tijd verzonden. Je bent een Pietje Precies en snel. Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken.

Jouw betrokkenheid zorgt voor een goed verloop van het hele proces: inladen, uitladen, opslag, inventarisatie en/of verzendklaar maken van goederen. Ook is de administratie tiptop in orde dankzij jou. Je houdt van de afwisseling in deze baan. Van het rijden op een heftruck tot aan het contact met de planner.

Opleidingsniveau: mbo-niveau 2
Leerweg: bbl
Duur: 1 jaar
Start: 22 augustus 2022
Interessegebied: Logistiek
Locatie(s): Waalhaven - Rotterdam
Over de opleiding: Tijdens deze bbl-opleiding leer je het hele logistieke proces om goed en veilig om te kunnen gaan met verschillende soorten producten en goederen. Daar hoort ook de administratieve afhandeling bij.

Over de opleiding

Tijdens deze opleiding leer je alles wat je moet weten om goed en veilig om te kunnen gaan met verschillende soorten producten en goederen. Daarnaast leer je verschillende ‘interne transportmiddelen’ bedienen zoals de vorkheftruck en de pompwagen. Maar er is ook aandacht voor algemene en theoretische logistieke vakken. Bovendien leer je in ons logistiek centrum alles over het uitvoeren van logistieke handelingen,

Dit is een bbl-opleiding. Dat betekent dat je een dag in de week naar school gaat. De rest van de week ben je aan het werk bij een erkend leerbedrijf. Heb je nog geen erkend leerbedrijf gevonden? Kijk dan op www.stagemarkt.nl.

Als logistiek medewerker kun je in alle branches en sectoren werken. Zo kun je aan de slag in een opslagruimte van een grootbedrijf of midden- en kleinbedrijf.

Wil je een hoger niveau halen? Dat kan! De vervolgopleiding die aansluit op deze opleiding is Logistiek teamleider niveau 3 of Coördinator Havenlogistiek niveau 3.

Om deze opleiding te kunnen volgen heb je minimaal nodig: mbo-niveau 1 diploma; een diploma basisberoepsgerichte leerweg (vmbo); een relevant, door de overheid erkend bewijsstuk of diploma of een overgangsbewijs havo / vwo klas 3 naar 4.

Voor een optimale start is het belangrijk dat je een leerwerkplek hebt.

Natuurlijk wil je ook graag weten of je makkelijk een stageplek kunt vinden en of je snel een baan vindt. Klik hier voor je Opleiding in cijfers.

 

Als je je aanmeldt voor deze opleiding, houd dan rekening met school- en andere kosten.

Bekijk een overzicht van je kosten

Praktische informatie

Ja, ik meld me aan voor deze opleiding

Startdatum Locatie
22 augustus 2022 Waalhaven - Rotterdam Aanmelden

Vragen? Neem gerust contact op

Kom langs om kennis te maken

STC live - mbo - 4 juli maandag
4 jul.

STC live - mbo - 4 juli

Elke eerste en derde maandag van de maand helpen onze voorlichters je met al je vragen over onze...

Meer informatie
Rondleiding mbo 5 juli - locatie Waalhaven dinsdag
5 jul.

Rondleiding mbo 5 juli - locatie Waalhaven

Kom een kijkje nemen op de locatie Waalhaven van het STC mbo college. Dit is de locatie voor een...

Meer informatie