STC

Rotterdam - Waalhaven Z.z. 16

Waalhaven Z.z. 16, 3088 HH Rotterdam

Deze locatie biedt ruimte aan mbo’ers die een opleiding volgen in de richting logistiek, wegtransport, rail, havens of luchtvaart. Zij krijgen les in een schoolgebouw dat de sfeer van hun toekomstige vakgebied uitademt.

Het gebouw

Het gebouw

In een groot aantal praktijkruimtes leren de studenten de fijne kneepjes van hun toekomstige vak. Samen met het naastgelegen gebouw aan de Anthony Fokkerweg vormt deze locatie STC-Campus Waalhaven.

Het gebouw bestaat uit acht verdiepingen en beslaat een totaal oppervlakte van 15.500 m2. Aan de Waalhaven Zuidzijde ligt de grootse entree. Dit is een gedeelde entree voor de panden aan de Waalhaven én aan de Anthony Fokkerweg. De 62 leslokalen en kantoren zijn verspreid over alle verdiepingen. Deze verdiepingen zijn door middel van roltrappen bereikbaar.

Faciliteiten

Faciliteiten

Uiteraard hebben diverse praktijkfaciliteiten een prominente plek in het pand. Denk daarbij aan de ketensimulator, de Rail-simulator en het CBR-lokaal. Daarnaast vind je er een volledig warehouse, een praktijklokaal Rail, een mediatheek, diverse leerpleinen, restaurant en een personeelsruimte. Een dojo en sportzalen bieden tot slot volop ruimte voor de broodnodige in- en ontspanning.