STC

Groep 8

Waarom een opleiding in de haven?

Gefeliciteerd! Je mag naar het vmbo. Met onze website geven we je een kijkje in onze school en de wereld van de haven, de scheepvaart, het transport en de techniek.

Schrijf je in bij het STC vmbo college:

Naar de pagina aanmelden

Het STC vmbo college is een kleinschalig vmbo met 523 leerlingen, verdeeld over twee mooie locaties in Rotterdam. Aan de ene kant van de Maas een modern gebouw op Zuid, middenin het havengebied - Anthony Fokkerweg 4. Aan de andere kant van de Maas een statig pand in Noord aan de Lloydstraat 35

Beide locaties geven dezelfde lessen, hebben enthousiaste docenten, een fijne kantine voor pauzes en op beide locaties geven wij in een rustige en veilige omgeving een combinatie van theorie- en praktijklessen.

We onderscheiden ons in het brede lesaanbod, variërend van techniek tot zorg en van scheepvaart tot logistiek. Daarnaast komen onze docenten uit deze vakgebieden. Ze hebben een passie voor het werken in en om de haven. Zij weten hoe het is om een baan aan de wal te hebben, aan boord te werken, op kantoor van alles te regelen of goederen te vervoeren over de weg of over het water. Zo kunnen wij lessen aanbieden die aansluiten op verschillende (toekomstige) beroepen.

Met de waarden aandacht, trots, vakmanschap, verbondenheid en zelfstandigheid geven we jou mee wat je nodig hebt om stevig in de maatschappij te kunnen staan.

Een diploma van het STC vmbo college staat niet alleen voor kwaliteit, vakmanschap en een soepele overgang naar het STC mbo maar ook voor een overstap naar alle andere mbo’s in Nederland.

We zien je graag op een van onze kennismakingsmomenten!

Download hier onze brochure:

Kom naar onze open dagen op 13 december 2023, 14 februari 2024 of 15 februari 2024

Of meld je aan voor een van onze meeloopdagen:

Naar de pagina meeloopdagen

Schrijf je in bij het STC vmbo college:

Naar de pagina aanmelden

Geef je op voor een individuele rondleiding

Naar de pagina individuele rondleiding