STC

Logistiek teamleider (niveau 3) - bol

In het kort

Jij bent een echte duizendpoot. Regelen zit in je bloed en je geeft graag leiding aan een klein team. Jij bent een onmisbare schakel bij het verzenden en ontvangen van goederen in Nederland én andere landen in de wereld. Wat fijn dat daarom de winkels en webshops hun voorraad op tijd hebben.

Jij zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande goederen op de juiste manier worden opgeslagen. Dit doe je samen met de logistiek medewerker. Je bent verantwoordelijk voor een goede planning. Door jouw oplettendheid loopt het hele logistieke proces heel soepel. Je bent een echte aanpakker!

Opleidingsniveau: mbo-niveau 3
Leerweg: bol
Duur: 2 jaar
Start: 26 augustus 2024
Wereld: Logistiek
Locatie(s): Rotterdam - Waalhaven Z.z. 16
Over de opleiding: Als bol-student ga je vier tot vijf dagen per week naar school. Tijdens je stage(s) ervaar je hoe het is om te werken binnen het beroep waarvoor je wordt opgeleid. Natuurlijk draait het op school vooral om wat je leert. Maar we vinden het ook heel belangrijk dat je een leuke schooltijd hebt. Daarom organiseren we regelmatig excursies, studiereizen en themaweken.

Over de opleiding

Tijdens deze afwisselende opleiding leer je alles over in-/ uit- en opslag van goederen. Je krijgt les in de afhandeling van de goederen- en documentenstroom, in plannen, administreren en organiseren. Er is veel aandacht voor veiligheid en jouw rol in de logistieke keten. Je krijgt les in alle vakken die je een expert maken in de warehouslogistiek.  Dit is ingericht volgens de laatste ontwikkelingen in de sector.

Als logistiek teamleider kun je gaan werken binnen een distributiecentrum, een warehouse, een logistiek dienstverlener, een ziekenhuis, een webshop of bij Defensie. Of wat dacht je van een logistieke baan bij Amazon, bol.com of Coolblue?

Wil je nog niet werken maar liever verder leren? Dat kan! De vervolgopleidingen die het meest op jouw opleiding aansluiten zijn de:
- Logistiek supervisor
- Supply chain planner
Met het diploma Logistiek teamleider ben je ook toelaatbaar tot andere niveau 4 opleidingen.

Opleiding / beroep: Logistiek teamleider
Salarisindicatie: €2500 - €4500

Bron: Nationaleberoepengids (17-2-2023)

Om deze opleiding te kunnen volgen heb je minimaal nodig: overgangsbewijs havo / vwo klas 3 naar 4; relevant, door de overheid erkend bewijsstuk of diploma; een diploma kaderberoepsgerichte leerweg  (m.u.v. basiskader) of een mbo-niveau 2 diploma.

Natuurlijk wil je ook graag weten of je makkelijk een stageplek kunt vinden en of je snel een baan vindt. Klik hier voor je Opleiding in cijfers.

 

Als je je aanmeldt voor deze opleiding, houd dan rekening met school- en andere kosten. Momenteel wordt gewerkt aan een totaaloverzicht van schoolkosten voor deze opleiding. Zodra de informatie beschikbaar is, vind je de link hier.

De boekenlijst voor deze opleiding is te vinden op de website van de MBO-webshop door in te loggen met jouw gegevens van je STC-schoolaccount. Je bent vrij om deze boeken te bestellen bij een andere leverancier. 

Aanvullende informatie over schoolkosten vind je in ons schoolkostenbeleid, deze vind je op onze website op de pagina 'downloads'. Onder het kopje 'algemeen' vind je het document 'schoolkostenbeleid vmbo en mbo'.

Heb je in tussentijd vragen, stuur dan een mail naar het servicecentrum.

Praktische informatie

Ja, ik meld me aan voor deze opleiding

Startdatum Locatie
26 augustus 2024 Rotterdam - Waalhaven Z.z. 16 Aanmelden

Vragen? Neem gerust contact op

Kom langs om kennis te maken