STC

Logistiek medewerker (niveau 2) - bol

In het kort

Jij, als logistiek medewerker, weet als geen ander hoe de juiste goederen van de opslagplaats in de vrachtwagen komen en andersom. Ook zet je goederen klaar en worden ze op tijd verzonden. Je bent een Pietje Precies en snel. Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken.

Jouw betrokkenheid zorgt voor een goed verloop van het hele proces: inladen, uitladen, opslag, inventarisatie en/of verzendklaar maken van goederen. Ook is de administratie tiptop in orde dankzij jou. Je houdt van de afwisseling in deze baan. Van het rijden op een heftruck tot aan het contact met de planner.

Opleidingsniveau: mbo-niveau 2
Leerweg: bol
Duur: 1 jaar
Start: 26 augustus 2024
Wereld: Logistiek
Locatie(s): Rotterdam - Waalhaven Z.z. 16
Over de opleiding: Tijdens deze bol-opleiding leer je het hele logistieke proces om goed en veilig om te kunnen gaan met verschillende soorten producten en goederen. Daar hoort ook de administratieve handeling bij.

Over de opleiding

Tijdens deze opleiding leer je alles wat je moet weten om goed en veilig om te kunnen gaan met verschillende soorten producten en goederen. Daarnaast leer je  verschillende ‘interne transportmiddelen’ bedienen zoals de vorkheftruck en de pompwagen. Maar er is ook aandacht voor algemene  en theoretische logistieke vakken. Bovendien leer je in ons logistiek centrum alles over het uitvoeren van logistieke handelingen,

Als bol-student ga je de hele week naar school. Tijdens je stage(s) doe je praktijkervaring op. Het behalen van een heftruckcertificaat is onderdeel van de opleiding.  

Als logistiek medewerker kun je in alle branches en sectoren werken. Zo kun je aan de slag in een opslagruimte van een grootbedrijf of midden- en kleinbedrijf.

Wil je nog niet werken maar liever verder leren? Dat kan! De vervolgopleiding die aansluit op deze opleiding is Logistiek teamleider niveau 3 of Coördinator Havenlogistiek niveau 3.

Opleiding / beroep: Logistiek medewerker
Salarisindicatie: €1350 - €2200

Bron: Nationaleberoepengids (17-2-2023)

Om deze opleiding te kunnen volgen heb je minimaal nodig: mbo-niveau 1 diploma; een diploma basisberoepsgerichte leerweg (vmbo); een relevant, door de overheid erkend bewijsstuk of diploma of een overgangsbewijs havo / vwo klas 3 naar 4.

Natuurlijk wil je ook graag weten of je makkelijk een stageplek kunt vinden en of je snel een baan vindt. Klik hier voor je Opleiding in cijfers.

 

Als je je aanmeldt voor deze opleiding, houd dan rekening met school- en andere kosten. Momenteel wordt gewerkt aan een totaaloverzicht van schoolkosten voor deze opleiding. Zodra de informatie beschikbaar is, vind je de link hier.

De boekenlijst voor deze opleiding is te vinden op de website van de MBO-webshop door in te loggen met jouw gegevens van je STC-schoolaccount. Je bent vrij om deze boeken te bestellen bij een andere leverancier. 

Aanvullende informatie over schoolkosten vind je in ons schoolkostenbeleid, deze vind je op onze website op de pagina 'downloads'. Onder het kopje 'algemeen' vind je het document 'schoolkostenbeleid vmbo en mbo'.

Heb je in tussentijd vragen, stuur dan een mail naar het servicecentrum.

 

Praktische informatie

Ja, ik meld me aan voor deze opleiding

Startdatum Locatie
26 augustus 2024 Rotterdam - Waalhaven Z.z. 16 Aanmelden

Vragen? Neem gerust contact op

Kom langs om kennis te maken